Waterdoorlatend Terras

BETORAILL WATERDOORLATENDE MILIEUVRIENDELIJKE BETONNEN TERRASSEN MET GLANZEND UITZICHT.

De Betoraill terras is een terras die bestaat uit geprefabriceerde elementen van beton . Deze terras is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze terras is voor de doe het zelver gemakkelijk te plaatsen op een bed van gestabiliseerd zand. Het zwaarste element weegt +/- 65 kg. Het terras wordt geleverd met een bijhorend legplan. Het Standaardpakket bestaat uit 10,33 m² of 3,23 m x 3,23 m. Wil men de terras groter maken dat kan, het is zoals een puzzel, u kunt ze 1m breder of 1 m langer maken.
Klik hier voor meer afbeeldingen.

Een groot pluspunt van deze terras is dat ze waterdoorlatend is.

Wat bedoelen wij daarmee. Het systeem is zodanig ontworpen dat onder de elementen een bufferzone is voorzien om water op te slaan met een capaciteit van 1500 liter. Zo heeft het water de tijd om door te dringen in de grond en op die manier helpt men om het grondwater op peil te houden in drogere periodes.

De Betoraill terras heeft een mooi glanzend uitzicht te vergelijken met gepolierde beton. Een pluspunt van deze terras is ook dat ze niet onder helling moet geplaatst worden zoals een gepolierde terras. Ze mag volledig waterpas geplaatst worden omdat de elementen geplaatst worden met een spatie van 5mm ertussen zodanig dat het water kan afgevoerd worden .

Bij een verhuis kan de Betoraill terras gemakkelijk weggenomen worden om mee te nemen naar de nieuwe locatie. Dus niets anders dan pluspunten.

Deze betonnen elementen kunnen enkel gebruikt worden voor terrassen, maar zijn niet geschikt voor een oprit.