Maatwerk in Beton

Naast onze Betoraill borduren, maken wij allerlei maatwerk toepassingen in beton. Dit gebeurt altijd op bestelling en hieraan wordt de grootste zorg besteed.

Wij kunnen op aanvraag steeds een prijsopgave leveren en er wordt altijd ter plaatse gegaan om de situatie te bekijken om tot een doeltreffende oplossing te komen. Het opmeten van de projecten gebeurt met de grootste precisie.

De betonstukken die in ons atelier worden gemaakt worden gegoten in een speciale bekisting. Hierdoor wordt aan alle zichtbare kanten een zeer gladde afwerking verkregen.

Het spreekt voor zichzelf dat alle gemaakte toepassingen versterkt zijn met een bewapening van staaldraad. Ook zijn de grote stukken voorzien van gaten met schroefdraad zodat het opheffen met een kraan kan gebeuren.
Zo kunnen wij betonstukken maken die wel tot 400 kg zwaar zijn.

Alle stukken kunnen ook in het kleur gemaakt worden dat aansluit bij de noden van de klant. Alle vervaardigde stukken worden volledig met de hand gemaakt, er komen dus geen machines aan te pas. Op deze manier kan er immers gecontroleerd worden om een kwalitatief eind product af te leveren.

Wij maken ondermeer:

  • Treden voor binnen en buiten trappen.
  • Rechtstaande grote boordstenen voor allerlei toepassingen.
  • Volledige trappen voor zwembaden.
  • Kant omlijsting voor vijvers en zwembaden.

Dit is uiteraard maar een opsomming van een paar mogelijkheden. Contacteer ons zodat er kan nagegaan worden of wij aan uw wens kunnen tegemoet komen.

Hierna ziet u een paar voorbeelden van projecten die door ons werden vervaardigd.

betonvloeren 048 betonvloeren 043
betonvloeren 196 betonvloeren 047
betonvloeren 100